2008/05/07

Wild on vide - Villinä pajuun!

Näitä vaan kertyy...nimittäin pajusta tehtyjä kransseja ja koreja. Korit ovat ostotavaraa, mutta kranssit olen itse vääntänyt - yllättävän helppoa eikä vaadi muuta kuin pätkän rautalankaa ja papua sormiin. Ensin tosin tuntuu, että ei tästä mitään tule, mutta oksakerrosten kasvaessa muoto hiljalleen hahmottuu ja lopputulos paranee. Ei siis kannata antaa periksi liian aikaisin. Orvokit ovat viime viikonlopun hellejakson tulos - tuli vain niin kesäinen olo ja piha tuntui tyhjältä ilman väriä. Toivottavasti kestävät nyt vähän aikaa.

Hauska peltikyltti löytyi jälleen kerran Säteestä ja sopii hyvin tulevaan äitienpäivän teemaan. Mun eka äitienpäivä... hassu ajatus, mutta oikein mukava sellainen! Oikein hauskaa äitien päivää siis kaikille äideille!

Kransar av vide, korgar av vide...har en riktig vide-period just nu. Kransar har jag gjort själv - lätt som en plätt - bara man har starka fingrar (och tålamod). Plåtskylten var en impulsuppköp men den passar bra med den kommande morsdagen. Min första morsdagen...undrar om jag får kaffe och tårta eller en man som frågar "varför ligger du fortfarande i sängen... vi är hungriga?". =)

No comments: