2008/05/30

Klassiken & nyheten - Klassikko ja uutuus

Hej igen!

Här är två mina personliga favoriter just nu -en som är en klassiker och en som är nyaste nytt. Bär med kolasås är en bra efterrätt som smakar himmelsk gott - här har jag använt lite frusna hallon och blåbär. Kolasåsen har jag köpt och värmat i mikron.

Och nyheten då - den är Sköna hems ny sommartidning Sommarhem. Den innehåller så mycket inspiration att man får en instant sommarkänsla - såååå vackra bilder!!! Rekommenderar!!!

Hei taas!

Tässä on kaksi tämänhetkistä suosikkiani - toinen todellinen klassikko ja toinen uusinta uutta. Marjat kinuskikastikkeella on huippujälkiruoka, joka maistuu taivaallisen hyvältä. Tässä olen käyttänyt vielä hieman kohmeisia vadelmia ja mustikoita. Kinuskikastikkeen ostin kaupasta ja lämmitin vain mikrossa.

Ja se uutuus sitten - se on Sköna hemin uusi kesälehti Sommarhem. Lehti on täynnä inspiraatiota ja kesätunnelmaa, aivannnnn ihania kuvia!!! Suosittelen!!!

4 comments:

Galleri M&B said...

Det låter gott och tidningen kunde man shoppa som helgläsning...:O) Jag gillar också din loppishylla! Och äppelträd skall jag också plantera bara vi kommer så långt med trädgården... Har faktiskt sparat ner några av dina trädgårdsbilder som inspiration för mej, stenar-grus-marktäckare-suckulenter... så vackert! Hoppas det är ok?

Huset på landet said...

Hej! Nu hittade jag också in i din fina blogg! Kul att du skriver på svenska också. Jag kämpar på och skriver på finska så gott det går...Här blommar också äppelträden och vädret är ljuvligt.
Härlig tidning och smaskig dessert!

Strandviks-Villan said...

Tack för kommentaren hos mig så jag hittade hit! Du verkar ha ett mycket vackert hem! Har tittat runt lite snabbt.
Jag återkommer nog!
Trevlig helg!

magi said...

Ensimmäinen kurkkaus tänne ja kivalta näyttää!