2008/04/21

Yksityiskohtia - detaljer

Tässä on vielä muutama lähikuva keittiöstä: liitutaulu on kirpputorilöytöjä, vaikkakin siitä tuli nykyisenlainen vasta kolmen valkoisen maalikerroksen ja niinikään kolmen liitutaulumaalikerroksen jälkeen. Jalallisen vadin olen myös maalannut. Lihanjauhinta (?) ehdin silmäillä kanttiskirpparillani pariinkin otteeseen, mutta lopulta sen patinoitunut kermanvaalea väri ja loistava kunto saivat puolelleen. Olen vähän vältellyt näiden vanhojen vain koristekäyttöön tulevien esineiden ostamista, kun ne helposti tuovat sellaista museomaista tunnelmaa. Poikkeus vahvistaa kuitenkin sääntöä ja kukapa tietää, ehkä tälle jonain päivänä löytyykin tarvetta..?

Lasit ovat miehen kilpailupalkintoja ja löytyivät sattumalta, kun kävin läpi kirpputorille (tällä kertaa myyntiin, heh heh) menevää tavaraa. Vuosi sitten ne olisivat saaneet lähteä, mutta nyt otin ne suoraan arkikäyttöön. Kesällä näistä voi vaikka juoda viiniä italialaiseen, mutkattomaan tapaan... Sitä odotellessa.

Joo, ja ostin minäkin nyt tällaiset feikit foppa-tossut. Ensin harmittelin, kun omaa kokoa löytyi vaan tuona mustana värinä, mutta sittemmin olen ollut hankintaan tosi tyytyväinen, kun nämä kuitenkin lojuvat sisällä takaoven edessä. Joku pinkki olisi pistänyt jatkuvasti silmään, mutta nämä mustat ikään kuin sulautuvat muuhun kalustukseen. Eli se näistä tossuista. =)

Visar några bilder till från köket: de flesta sakerna är loppisfynd som jag har fixat och målat mer eller mindre. Och foppa-toflor - måste bara älska dom...

No comments: