Saan usein kysymyksiä siitä, mitä syön. Vastaus on yksinkertainen: kaikkea paitsi perunaa, pastaa, leipää sekä kuorittuja viljoja. Enkä tietenkään sokeroituja juttuja eli esim. karkkia. Siispä nautiskelen paljon kasviksia, lihaa, munia ja maitotuotteita. Juustoja myös, nam! Sekä tummaa, yli 70 % suklaata. Sitä on aina käsilaukussa 1-2 levyä - vaikka ei sitä tietysti paljon pysty kerralla syömään.
Seuraavassa helppo lounasvinkki yhdelle (määrät viitteellisiä).
* lunch for one *
200 g keitettyä parsakaalia * 200 g cooked broccoli
80 g salamia tai muuta jytyä makkaraa * 80 g salami or other strong sousage
80 g vuohenjuustoa * 80 g goat cheese
2 tl balsamicoa * 2 ts balsamico
(some oliveoil if you perfer)
200 g keitettyä parsakaalia * 200 g cooked broccoli
80 g salamia tai muuta jytyä makkaraa * 80 g salami or other strong sousage
80 g vuohenjuustoa * 80 g goat cheese
2 tl balsamicoa * 2 ts balsamico
(some oliveoil if you perfer)
keitä/höyrytä parsakaali, kaada vesi pois ja lisää muut pilkotut aineet joukkoon
boil the broccoli, pour off water and mix the broccoli with other ingredients
boil the broccoli, pour off water and mix the broccoli with other ingredients
* apple dessert *
1 omena * 1 apple
50 g voita * 50 g butter
50 g mantelilastuja * 50 g almond chips
1 tl kanelia * 1 ts cinnamon
(some sugar after your own taste)
1 omena * 1 apple
50 g voita * 50 g butter
50 g mantelilastuja * 50 g almond chips
1 tl kanelia * 1 ts cinnamon
(some sugar after your own taste)
kuori ja pilko omena pieniksi kuutioiksi * peel and chip the apple
sulata voi pannulla ja lisää omena + muut aineet * melt the butter in a pan, add all ingredients
anna karamelisoitua kunnes lohkot ovat kypsiä * cook untill the apple is ready
sulata voi pannulla ja lisää omena + muut aineet * melt the butter in a pan, add all ingredients
anna karamelisoitua kunnes lohkot ovat kypsiä * cook untill the apple is ready
Nyt taidan etsiä käsiini kirjan ja kuulostella tuleeko tästä orastavasta kurkkukivusta
ja pään jumituksesta jotain konkreettisempaa, hope not...
ja pään jumituksesta jotain konkreettisempaa, hope not...
shirt * indiska
Hi! Today I´ll offer you some low-carb food tips - see the recepies above. I think I´m about to catch a cold, so I´m off to the sofa with a nice book! See you guys soon!
f. skrot
13 comments:
Kiitos simppeleistä ohjeista!
Tsemppiä karppailuun ja voimia orastavan flunssan selätykseen!
Nam, herkullisen näköisiä! Täytyykin oottaa kokeiluun.
Vuosi sitten kun jouduin raskausdiabeteksen takia karsimaan hiilareita ja sokereita syömisistäni, perehdyin hiukan karppaamiseen. Nyt tekisi taas mieli kokeilla uudestaan, kun muistaa miten freesi olo sen ansiosta oli.
Syötkö maitotuotteita? Aamupalat tahtovat olla vaikeita mutta syön yleensä viilin. Siinä on hiilareita kuitenkin aika vähän.
Tuo vaihtelu on tärkeä mutta joskus ah niin vaikeeta.
Luin juuri vuohenjuustomunakas- reseptin ja sitä täytyy testata!
Paljon jaksamista kaiken keskelle...nuo kuvat ovat aika puhuttelevia. Voimia ja iloa!
Niina
Raikkaan näköiset kuvat ja kokeiltua varmaan tulee. Voiko karppauksen aloittaa heti vaiko hitaasti muuttaen syömisensä siihen suuntaan ?
Kiitos kivoista postauksista.
-Marie
Karppaus on ollut viime aikoina tapetilla monessakin paikassa, ja on kovasti alkanut kiinnostamaan!
Pitäisi varmaan tutustua asiaan oikein kunnolla ja kokeilla itsekin. Pelkäämpä vaan, etten osaisi luopua leivästä...
Karppaus kuulostaa niin helpolta...mutta AINAAINA kun siinä tulee sortuminen niin minulle jää lipsahdus päälle...vuosiksi,pläääh.
En olekaan ennen kuullut sanaa karppaus. Onko se vastine vähähiilihydraattiselle dieetille? Tai jopa lähellä Atkinsonia?
Voimia ja jaksamista!
Ihanat ohjeet, kiitos ! Kumpaakin täytyy kyllä kokeilla, vaikuttavat niin hyviltä....
Toivottavasti olosi piristyy ja kyllä se kevät sieltä on jo tulossa ; )
Great!
Zepequeña.
Hienot kuvat!
sååå godt det så ut alt sammen!
og så fine egg du har laget, klar for påske og fridagen nå!
god påske!
mvh jeanette
Hei! Sama ongelma, työpaikka vilisee kaikkia herkkuja ja leivonnaisia viikottain jos ei lähes päivittäin :(. Keksin uuden salaattireseptin Tampereelta... Perussalaatin (salaatti, tomaatti, kurkku) sekaan paistaa raastettua kesäkurpitsaa ja/tai kaalta. Tulee ruokaisampaa ja vähän erilaista. Lisäksi tietenkin esim. lohta ja sitruunaa tai kanaa.
Hyvää pääsiäistä!
/Marika
Post a Comment