2009/07/23

a gift from a friend!

Hohhoijaa, jo alkaa paussit riittää... Kesälomaan en tietysti ole kyllästynyt, mutta nyt on jo aika hankkiutua eroon liiasta joutilaisuudesta - kroppa kaipaa toimintaa! Sisustusrintamalla etenkin. Hyvän sykäyksen aiheuttikin tämä ylläri, joka tipahti postiluukusta tällä viikolla. Pitsiä ja pellavaa -blogin Maami oli ommellut minulle tämän ihanan pellavasydämen, jossa on sykähdyttävä teksti:

Man letar efter LYCKAN
och tror den är en sol
så finns den i skuggan
som en liten blyg viol

Hetken sainkin juoksennella sydämen kanssa huoneesta toiseen, kunnes yläkerrasta löysin sille hyvän paikan. Hetkeksi. Tässä siitä kuvat. (Sittemmin se on siirtynyt jo Paavon huoneeseen ;). Eli suurkiitos sinulle Maami!! Jälki on todella ammattimaista, enkä kyllä millään keksi miten olet tuon tekstin siihen saanut. Näitä sydämiä voi muuten ostaa, jos joku kiinnostui - klikkaa Pitsiä ja pellavaa -blogiin tästä.

Sen verran olen saanut draivia päälle, että meidän ja pojan makuuhuoneiden uudistamiseksi alkaa jo olla toteuttamiskelpoinen suunnitelma. Se vaatii jonkin verran maalia, vähän nikkarointia sekä tavaroiden siirtelyä - tästä lisää myöhemmin... ;)

Hi girls! A one week break from blog world was enough for me, so I´m back! This time I also had a good reason to update my blog - Maami from the blog Pitsiä ja pellavaa ("Lace and linen") sent me this wonderful heart made of 100 % linen. She has made it all by herself - I don´t get how she gets the text so nice?? I love it! If you want one for yourself - click here and check out her wonderful blog!

Uh, my head is full of different ideas for our two bedrooms that need some updating. I´ve decided to do my best during these two weeks that I still have some holiday left. So stay tuned to find out more... ;)

fru skrot

9 comments:

Bullukat said...

Tervetuloa takaisin, odotettu on. Ihana tuo sydän. Täytyypä pistää linkki talteen.

Floralis said...

Toodiloo!
Ihana teksti ja muuten myös nätti koko sydän. Pitääpä tarkistaa se toinen sivu... : ))
Sain uuden idéan nyt kun näin tuon raamin ja mustaa väriä. Kiitos!
Ja tervetuloa takaisin lomalta... : ))
/Anneli

Ada och Emil said...

Wau miten hieno sydän :) Ihana yllätys kesäloma-päivän keskelle.

Mukavia sisustelu hetkiä Sinulle :)

-Sanna

Piia said...

Olen huono laittamaan mitään kommentteja tänne, mutta nyt on pakko laittaa, että kivaa kun palasit. Tätä blogia on niin kiva lukea. Sydänkin on muuten todella kaunis!

Livingroom said...

Hej!
Visst var det et fint hjörta.Jag har själv beställt av Maami ett likadant med texten " Små små ord av kärlek..."
Hänger så fint på mitt vitrinskåp.
Roligt att du är tillbaka från din sommarpaus.
-Lotta

mimmuli said...

Kauniit sanat ja niin totta=)

Magdalena said...

Hej , vilken underbar hjärta! Mycket vackra bilder! Tack för inspirationen.
Varma hälsningar
Magdalena /Color Sepia

Pau said...

Kaunis sydän - ja lamppu! Työpöydälläni hiukan samanoloinen, 50-luvun antiques.Josta tulikin mieleeni, vieläkö telkussa pyörii herra dekkari Lovejoy, miljöö sarjassa oli mainio.

Pau said...

Sain viimein työpöytälampustani kuvan blogiini. Ei ihan samaa muotokieltä, täällä on suoraviivaisempaa...