2008/02/29

Loppisfynd del III

Jag har varit på loppis igen (det har nog varit ganska mycket loppis på sistone...=) Gjorde några fynd: två blåvita tallrikar (6 eur), två örngott med monogram (2,5 eur), en blomkruka (2 eur) och en kanna (4 eur). Jag tyckte att tallrikarna var av ganska bra kvalite, så försökte jag googla med ord Johnson Bros och Indies - och fick en treff! Jag fick klem på att tallrikarna är en del av en större servis som kan fortfarande beställas från England. Och att 6 st tallrikar kostar hela 93 dollar!! Ingen dum uppköp alltså... Kannan är däremot en billig kärl som har nån gång haft en lock också.

Ja, äntligen hittar jag också några vackra örngott med monogram och spets! Jag har letat och letat men hittat bara få som varit söndriga och gula (har dock behandlat båda med klor).
Servetter har jag handlat från Indiska - de var bara så vackra! Ha en bra veckoslut! =)

2008/02/25

Ljuvliga tulpaner!

Gul är inte min favoritfärg men ibland är den vackrare än ingen annan - tänk bara på solen, stora rypsåkrar och en iskall appelsinsaftis! Så klart längtar jag efter sommaren men innan det får vi njuta av vårens härliga färger - och fester! Många har redan börjat pyssla med påskägg, jag däremot kämpar ännu med min träsoffa som nu har slipats färdigt. Den måste nu flyttas in från det kalla förrådet så att den torkar ordentligt före målningen. Svärfar tycker att det tar åtminstone flera veckor...suck...! Jag som hoppades att den blir färdigt till påsk... Vi får se hur det blir... =)



2008/02/20

Collage

Gjorde ett collage om allt som jag gillar just nu... Vita, gamla möbler, saker av järntråd, svart & vitt som kombination, blåvita porslin, fattigmanssilver och mest allting med lantlig feelis...